Monday, January 31, 2011

BAnk oh BAnk!!

Posted by Princess Buterfly at 12:21 AM 0 comments
Bengang nye r rs bla bank ckp loan kete aku xlulus..
rs nk sepak je,pnt aku tggu..yg xleh bla nye..org tu siap bg hrpn palsu lg dkt aku,boleh..
adoi skit nye hti..
now..nk bli kete dh xd gerentor plak..png pale nk fkir..
nsb baik ada mmbr yg keja bank n dia nk tlg..
hrp2 dpt r aku bt loan persndrian..
dpt skit pun xpe..xksh r dpt kete second pun..
jnji ada kete sndr..

mmbr2 ku skalian..tlg2 r doa2kn ek.

Monday, January 3, 2011

SELamat TINggaL 2010!!

Posted by Princess Buterfly at 11:46 PM 0 comments
Selamat Tinggal 2010...Selamat Tahun Baru 2011 kpd sume mmbr2 n followers...aku hrp sume shat..

thun bru ni..msti sume org ada azam bru kn..mcm 2 jgk dgn aku..
azam aku thun bru ni,nk kumpul ank..hahahahaha..t'baik kn..
mcm mn lak dgn azam krg..?
hehehe..walau ape pun azam krg,aku doa kn smoga azam krg tuk thun ni
akan t'capai dgn jaya nye..ameeeeeeennnnnnnnn............


Tahun bru 2011..aku akn mula kn hdp bru..tnpa tekanan mcm dlu..
 aku nk hdp aman tnpa ada pape gnguan lg...
hdup bersama suami t'cnta..
hrp2 impian aku ni akn t'mkbul..
dn klu blh jgk,aku xnk ingat lg sume knngn phit aku dgn drg dh lpas ni..
itu pun klu aku blh lpa r sume 2...

TENtang KAU dn AKu!!

Posted by Princess Buterfly at 9:07 AM 0 comments
Aku msh bru dlm blogger ni..
msh byk yg perlu aku bljar..pd mula nye xminat nk b'bloger..
tp bla usha blog mmbr2,rs cm best r plak b'blog ni..
tgn aku pun gtal r nk tekan butan create..

Untuk yg pertama ni...aku nk cerita cikit tntng aku punye "LOVE STORY" dgn si dia..

P'temuan pertama:KPTM(Kolej poly-tech mara)
Pd mula nye msg2 malu2..xb'tgur spa pun..
msg2 bt hal sndr..dia ketua group aku time 2..
yg lawak nye,ktorg maen 1 game ni..nm game ni OKU..nk d'jdkn crita slpar yg aku pkai ptus,
scra gntle nye dia trus bg aku pnjm ksut dia..dia plak b'kaki ayam..
huhu..tp kami xb'tgur jgk time 2..
kami start b'tgur pun time dh hbs program,then sume org b'tkar2 no fon msg2..
bla aku smpi rmh je..ada msg msk..
Bnyi nye lbh krng cmni:

"ASSALAMUALAIKUM,sy sufyan papa group ekshenkamen..sla r save no sy ye"

aku trus bls..sjk dr 2 r bru kami b'hbng n start b'jmpa..lpak sama..mkn sama..
pndk kta nk bt ape pun msti b'sama r..

hahahaha..lwak..stiap pgi ayah aku akn hntar aku tepat pkul 7 pg dkt kolej,sbb dia nk trus pgi kerja..so,nk xnk t'pksa r bgn pg walaupun kelas tghari..yg best nye 2..dia sggp bgn kul 5 pg untk teman aku dkt kolej walaupun dia xd kelas..slalu dia akn tggu aku dkt pgar kolej atau kedai mkn dpn kolej..dn stiap pg jgk r dia akn bli kn aku cklat or pape je r,yg psti tiap2 pg msti dia akn bg smthng dkt aku tuk bg aku hppy..

krg bc crita aku pnjg2 ni..krg msti nk tgk kn gmbr kami... hehehe..tp gmbr ni xcntik pun,,biasa r dak hngusan lg kn..



tadaaaaaaaaaaaa..........







gmbr ni 3 bln lpas aku dh pnt uji kesetiaan dia..akhirnye aku trime dia sbgai pnyeri hdup aku...
kami couple pd 14.08 thun 2 jgk..


stlah 1 thun lbh couple..kami decide tuk trus kwen,family pun xnk ikat kami lama2..
so,pd 25/9/2010..kami b'tnang..dn 19/11/2010 kami sah m'jd suami isteri.. 




semasa kami sedang d'ijab kabul kn...

aku sah m'jd isteri kpd sufyan bin mohd zaki

tnda jnji sudah t'ptri..

kau lah suami ku dunia dn akhirat syg...

 ciuman ksih dr insan t'syg..

 walau ape pun t'jd xkn dpt memutuskn tali ksh syg srg 
ank kpd ayah dn ksh syg ayah kpd ank...


 ciuman restu dr ibu mertua..









BAnk oh BAnk!!

Bengang nye r rs bla bank ckp loan kete aku xlulus..
rs nk sepak je,pnt aku tggu..yg xleh bla nye..org tu siap bg hrpn palsu lg dkt aku,boleh..
adoi skit nye hti..
now..nk bli kete dh xd gerentor plak..png pale nk fkir..
nsb baik ada mmbr yg keja bank n dia nk tlg..
hrp2 dpt r aku bt loan persndrian..
dpt skit pun xpe..xksh r dpt kete second pun..
jnji ada kete sndr..

mmbr2 ku skalian..tlg2 r doa2kn ek.

SELamat TINggaL 2010!!

Selamat Tinggal 2010...Selamat Tahun Baru 2011 kpd sume mmbr2 n followers...aku hrp sume shat..

thun bru ni..msti sume org ada azam bru kn..mcm 2 jgk dgn aku..
azam aku thun bru ni,nk kumpul ank..hahahahaha..t'baik kn..
mcm mn lak dgn azam krg..?
hehehe..walau ape pun azam krg,aku doa kn smoga azam krg tuk thun ni
akan t'capai dgn jaya nye..ameeeeeeennnnnnnnn............


Tahun bru 2011..aku akn mula kn hdp bru..tnpa tekanan mcm dlu..
 aku nk hdp aman tnpa ada pape gnguan lg...
hdup bersama suami t'cnta..
hrp2 impian aku ni akn t'mkbul..
dn klu blh jgk,aku xnk ingat lg sume knngn phit aku dgn drg dh lpas ni..
itu pun klu aku blh lpa r sume 2...

TENtang KAU dn AKu!!

Aku msh bru dlm blogger ni..
msh byk yg perlu aku bljar..pd mula nye xminat nk b'bloger..
tp bla usha blog mmbr2,rs cm best r plak b'blog ni..
tgn aku pun gtal r nk tekan butan create..

Untuk yg pertama ni...aku nk cerita cikit tntng aku punye "LOVE STORY" dgn si dia..

P'temuan pertama:KPTM(Kolej poly-tech mara)
Pd mula nye msg2 malu2..xb'tgur spa pun..
msg2 bt hal sndr..dia ketua group aku time 2..
yg lawak nye,ktorg maen 1 game ni..nm game ni OKU..nk d'jdkn crita slpar yg aku pkai ptus,
scra gntle nye dia trus bg aku pnjm ksut dia..dia plak b'kaki ayam..
huhu..tp kami xb'tgur jgk time 2..
kami start b'tgur pun time dh hbs program,then sume org b'tkar2 no fon msg2..
bla aku smpi rmh je..ada msg msk..
Bnyi nye lbh krng cmni:

"ASSALAMUALAIKUM,sy sufyan papa group ekshenkamen..sla r save no sy ye"

aku trus bls..sjk dr 2 r bru kami b'hbng n start b'jmpa..lpak sama..mkn sama..
pndk kta nk bt ape pun msti b'sama r..

hahahaha..lwak..stiap pgi ayah aku akn hntar aku tepat pkul 7 pg dkt kolej,sbb dia nk trus pgi kerja..so,nk xnk t'pksa r bgn pg walaupun kelas tghari..yg best nye 2..dia sggp bgn kul 5 pg untk teman aku dkt kolej walaupun dia xd kelas..slalu dia akn tggu aku dkt pgar kolej atau kedai mkn dpn kolej..dn stiap pg jgk r dia akn bli kn aku cklat or pape je r,yg psti tiap2 pg msti dia akn bg smthng dkt aku tuk bg aku hppy..

krg bc crita aku pnjg2 ni..krg msti nk tgk kn gmbr kami... hehehe..tp gmbr ni xcntik pun,,biasa r dak hngusan lg kn..



tadaaaaaaaaaaaa..........







gmbr ni 3 bln lpas aku dh pnt uji kesetiaan dia..akhirnye aku trime dia sbgai pnyeri hdup aku...
kami couple pd 14.08 thun 2 jgk..


stlah 1 thun lbh couple..kami decide tuk trus kwen,family pun xnk ikat kami lama2..
so,pd 25/9/2010..kami b'tnang..dn 19/11/2010 kami sah m'jd suami isteri.. 




semasa kami sedang d'ijab kabul kn...

aku sah m'jd isteri kpd sufyan bin mohd zaki

tnda jnji sudah t'ptri..

kau lah suami ku dunia dn akhirat syg...

 ciuman ksih dr insan t'syg..

 walau ape pun t'jd xkn dpt memutuskn tali ksh syg srg 
ank kpd ayah dn ksh syg ayah kpd ank...


 ciuman restu dr ibu mertua..









 

cERitERA cINta!!! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea