Monday, February 21, 2011

HAPPY N XCTED GLER

Posted by Princess Buterfly at 6:09 AM 0 comments
happy gler bla tgk positif..rs mcm nk mlompat n m'njerit sekuat hati..
bhgia sgt time 2..rs mcm dunia aku yg punye..
xsbr nk tggu 7 bulan seterusnye..
shppng..

then 8 bulan..9 bulan..

huhu..
saat yg aku nnti kn..
boy ke girl?
huhu....

Thursday, February 10, 2011

SEdiH!!

Posted by Princess Buterfly at 5:13 AM 0 comments
aku dh agak dh..
that why aku xnk..tp..aku xtau mn slp nye..
nth r..yg pasti ksdhn aku ni..ntah r..xtau nk ckp ape dh..
redha?
hmm..ntah..

b'pnca pd aku ke sume klemahan ni..
aku ada prob ke..
hmm...

pape pun aku dh cb tuk yg t'baik,tp nsb ttp xsblh pd aku..
hmm..

Wednesday, February 9, 2011

SEGmen MATa ke MAta

Posted by Princess Buterfly at 6:04 PM 0 comments






hai all,sehat?kebutulan ngh xd idea gler nk bt topik ape tuk update bru blog ni..so sj2 r sngah2 blog org..then t'jmpa r entry ni segmen-mata-ke-mata...rs tertarik lak nk join..
jumpa entry ni dkt Yang Bergelar Kehidupan. Menurut penganjur nye,segmen ni bkn untuk contest or what so ever r..(hahaha,ntah btul ke x bhsa yg aku gna ni..)segmen ni just tuk nk kenal lbh ramai lg blogger.
so,xd r kt just follow2 org..tp xknl kn..ni r pluang kt nk knal2 dgn blogger2 lain..
mengerat kn silaturrahim r katakn..hehehe..

ok now..ape yg penganjur ni nk..

1.penganjur ni nk kt buat entry pasal "segmen mata ke mata"

2.copy banner kat link segmen-mata-ke-mata

3.jawab soalan subjektif ni..

             ..detail tntang diri krg(nama,umur,asal,current status,education lavel)


k..princess nk mula kn skrng..

rsnye cnfrm sume xtau sp sbnrnye aku kn..
k r nm penuh aku norhayati othman..aku b'asal dr ipoh,perak..current status of course dh b'kahwin n sdg mnnti brita gmbr..education level still SPM lg..

umur 20 thun..hehehe..xd r tua sgt kn..ulalala..

cerita ringkas psl org ksyangn aku

semestinye suami tersayang..Sufyan mohd zaki,dia adlh srg suami yg sgt loving n memahami aku..
dia srg yg simple n yg pntg dia x pns baran..dia smemangnye srg yg sgt2 pnyabar..
LOVE HIM SO MUCH..

Cerita tntang blog aku

xd pape yg special tntng blog aku..just suke2 nk bt n just sbgai tmpt tuk luah prsan n tmpt nk hlg kn bosan
blog ni pun aku br bt xsmpi 2 bln..msh byk jgk r yg perlu aku study tuk 
sempurnakan blog aku ni..
so,xtau nk cerita ape tntng blog ni..
hope,krg dpt r bntu2 aku tuk m'cntik kn lg blog aku 
or m'btul kn apa2 yg xbtul tntng blog aku k..

msg tuk blogger baru

msg?huhu..ntah r bb aku pun blogger bru jgk..
byk lg yg aku xtau psl blog..

cara nk jd blogger famous 

mgkn share dkt fb,twitter or link kn link krg dkt sbrapa ramai blogger yg ada kot..
aku pun msh bru n xfamous.so,xtau nk share ape..
tp bg aku segmen2 or cntest yg d'tag untuk krg 2,mgkn dpt m'bntu kot..

now aku nk tag dkt 5 org blogger lain

Monday, February 7, 2011

sdG BERharaP!!

Posted by Princess Buterfly at 7:59 PM 2 comments
ptt nye ari ni(7/2/2010)aku period..tp aku b'hrp sgt2 period 2 xdtg..
dh 3 bln kot aku kwen,dh ckp lama dh aku mnggu..mmbr yg kwen slpas aku pun dh berisi dh..
pastu bla ramai org asyk tnye je..DH BERISI KE BLM!! aku rs nk m'jerit suh drg DIAM!!!!!!..
tension nye..
kdg2 aku rs cm..aku ni ada prob ke..nk chck tkut..hmm..
hrp sgt bln ni aku dpt brita gmbr..aku nazar,bln ni klu aku dpt brita gmbr tu..aku akn bt smthng tuk hubby aku..
xksh r ape dia nk aku akn cb pnuhi..

HOPE SGT2..!!

BIar btUL!!

Posted by Princess Buterfly at 7:40 PM 0 comments
dlm kebosanan n kepenatan mlayan tugas bru dkt ofce..konon nye dh naik pngkat r skit kn..hahaha..tp gaji xtau r lg naik ke x..ulalala..ttbe ada cll suh dtg temuduga,hahaha..cm xcy je..
i antr resume sj2 je sbnrnye..nk cb nsb tup2 xsngka dpt jgk,walaupun bru pnggl temuduga..tp i rs cm wah..
klakar pun ada..tp xpe r,at least result i lyak r jgk tuk terima jwatan 2 kot..
hahaha..(t'lbh prasan plak) pdhal br temuduga je pun..hahaha..
yg bt xcy 2..walaweh..jwtan 2 adlh tuk jd cikgu tau..
(cikgu tadika je pun)hahaha..ckp nk gmpak je..ulalala...
t'lbh poyo plak i ni..
xksh r..yg pntg i hppy..hahaha..

Sunday, February 6, 2011

MOdeL of THe YEar!!

Posted by Princess Buterfly at 11:53 PM 0 comments

















fanpage!!!

GEdikS2 TIme!!

Posted by Princess Buterfly at 11:38 PM 0 comments
just 4 my hubby..








Desir pasir di padang tandus
Segar sang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit
Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung Kupertaruhkan
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus kutinggalkan cinta
Ketika ku bersujud


HAPPY N XCTED GLER

happy gler bla tgk positif..rs mcm nk mlompat n m'njerit sekuat hati..
bhgia sgt time 2..rs mcm dunia aku yg punye..
xsbr nk tggu 7 bulan seterusnye..
shppng..

then 8 bulan..9 bulan..

huhu..
saat yg aku nnti kn..
boy ke girl?
huhu....

SEdiH!!

aku dh agak dh..
that why aku xnk..tp..aku xtau mn slp nye..
nth r..yg pasti ksdhn aku ni..ntah r..xtau nk ckp ape dh..
redha?
hmm..ntah..

b'pnca pd aku ke sume klemahan ni..
aku ada prob ke..
hmm...

pape pun aku dh cb tuk yg t'baik,tp nsb ttp xsblh pd aku..
hmm..

SEGmen MATa ke MAta







hai all,sehat?kebutulan ngh xd idea gler nk bt topik ape tuk update bru blog ni..so sj2 r sngah2 blog org..then t'jmpa r entry ni segmen-mata-ke-mata...rs tertarik lak nk join..
jumpa entry ni dkt Yang Bergelar Kehidupan. Menurut penganjur nye,segmen ni bkn untuk contest or what so ever r..(hahaha,ntah btul ke x bhsa yg aku gna ni..)segmen ni just tuk nk kenal lbh ramai lg blogger.
so,xd r kt just follow2 org..tp xknl kn..ni r pluang kt nk knal2 dgn blogger2 lain..
mengerat kn silaturrahim r katakn..hehehe..

ok now..ape yg penganjur ni nk..

1.penganjur ni nk kt buat entry pasal "segmen mata ke mata"

2.copy banner kat link segmen-mata-ke-mata

3.jawab soalan subjektif ni..

             ..detail tntang diri krg(nama,umur,asal,current status,education lavel)


k..princess nk mula kn skrng..

rsnye cnfrm sume xtau sp sbnrnye aku kn..
k r nm penuh aku norhayati othman..aku b'asal dr ipoh,perak..current status of course dh b'kahwin n sdg mnnti brita gmbr..education level still SPM lg..

umur 20 thun..hehehe..xd r tua sgt kn..ulalala..

cerita ringkas psl org ksyangn aku

semestinye suami tersayang..Sufyan mohd zaki,dia adlh srg suami yg sgt loving n memahami aku..
dia srg yg simple n yg pntg dia x pns baran..dia smemangnye srg yg sgt2 pnyabar..
LOVE HIM SO MUCH..

Cerita tntang blog aku

xd pape yg special tntng blog aku..just suke2 nk bt n just sbgai tmpt tuk luah prsan n tmpt nk hlg kn bosan
blog ni pun aku br bt xsmpi 2 bln..msh byk jgk r yg perlu aku study tuk 
sempurnakan blog aku ni..
so,xtau nk cerita ape tntng blog ni..
hope,krg dpt r bntu2 aku tuk m'cntik kn lg blog aku 
or m'btul kn apa2 yg xbtul tntng blog aku k..

msg tuk blogger baru

msg?huhu..ntah r bb aku pun blogger bru jgk..
byk lg yg aku xtau psl blog..

cara nk jd blogger famous 

mgkn share dkt fb,twitter or link kn link krg dkt sbrapa ramai blogger yg ada kot..
aku pun msh bru n xfamous.so,xtau nk share ape..
tp bg aku segmen2 or cntest yg d'tag untuk krg 2,mgkn dpt m'bntu kot..

now aku nk tag dkt 5 org blogger lain

sdG BERharaP!!

ptt nye ari ni(7/2/2010)aku period..tp aku b'hrp sgt2 period 2 xdtg..
dh 3 bln kot aku kwen,dh ckp lama dh aku mnggu..mmbr yg kwen slpas aku pun dh berisi dh..
pastu bla ramai org asyk tnye je..DH BERISI KE BLM!! aku rs nk m'jerit suh drg DIAM!!!!!!..
tension nye..
kdg2 aku rs cm..aku ni ada prob ke..nk chck tkut..hmm..
hrp sgt bln ni aku dpt brita gmbr..aku nazar,bln ni klu aku dpt brita gmbr tu..aku akn bt smthng tuk hubby aku..
xksh r ape dia nk aku akn cb pnuhi..

HOPE SGT2..!!

BIar btUL!!

dlm kebosanan n kepenatan mlayan tugas bru dkt ofce..konon nye dh naik pngkat r skit kn..hahaha..tp gaji xtau r lg naik ke x..ulalala..ttbe ada cll suh dtg temuduga,hahaha..cm xcy je..
i antr resume sj2 je sbnrnye..nk cb nsb tup2 xsngka dpt jgk,walaupun bru pnggl temuduga..tp i rs cm wah..
klakar pun ada..tp xpe r,at least result i lyak r jgk tuk terima jwatan 2 kot..
hahaha..(t'lbh prasan plak) pdhal br temuduga je pun..hahaha..
yg bt xcy 2..walaweh..jwtan 2 adlh tuk jd cikgu tau..
(cikgu tadika je pun)hahaha..ckp nk gmpak je..ulalala...
t'lbh poyo plak i ni..
xksh r..yg pntg i hppy..hahaha..

MOdeL of THe YEar!!


















fanpage!!!

GEdikS2 TIme!!

just 4 my hubby..








Desir pasir di padang tandus
Segar sang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit
Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung Kupertaruhkan
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus kutinggalkan cinta
Ketika ku bersujud


 

cERitERA cINta!!! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea