Monday, February 21, 2011

HAPPY N XCTED GLER

Posted by Princess Buterfly at 6:09 AM 0 comments
happy gler bla tgk positif..rs mcm nk mlompat n m'njerit sekuat hati..
bhgia sgt time 2..rs mcm dunia aku yg punye..
xsbr nk tggu 7 bulan seterusnye..
shppng..

then 8 bulan..9 bulan..

huhu..
saat yg aku nnti kn..
boy ke girl?
huhu....

Thursday, February 10, 2011

SEdiH!!

Posted by Princess Buterfly at 5:13 AM 0 comments
aku dh agak dh..
that why aku xnk..tp..aku xtau mn slp nye..
nth r..yg pasti ksdhn aku ni..ntah r..xtau nk ckp ape dh..
redha?
hmm..ntah..

b'pnca pd aku ke sume klemahan ni..
aku ada prob ke..
hmm...

pape pun aku dh cb tuk yg t'baik,tp nsb ttp xsblh pd aku..
hmm..

Wednesday, February 9, 2011

SEGmen MATa ke MAta

Posted by Princess Buterfly at 6:04 PM 0 comments






hai all,sehat?kebutulan ngh xd idea gler nk bt topik ape tuk update bru blog ni..so sj2 r sngah2 blog org..then t'jmpa r entry ni segmen-mata-ke-mata...rs tertarik lak nk join..
jumpa entry ni dkt Yang Bergelar Kehidupan. Menurut penganjur nye,segmen ni bkn untuk contest or what so ever r..(hahaha,ntah btul ke x bhsa yg aku gna ni..)segmen ni just tuk nk kenal lbh ramai lg blogger.
so,xd r kt just follow2 org..tp xknl kn..ni r pluang kt nk knal2 dgn blogger2 lain..
mengerat kn silaturrahim r katakn..hehehe..

ok now..ape yg penganjur ni nk..

1.penganjur ni nk kt buat entry pasal "segmen mata ke mata"

2.copy banner kat link segmen-mata-ke-mata

3.jawab soalan subjektif ni..

             ..detail tntang diri krg(nama,umur,asal,current status,education lavel)


k..princess nk mula kn skrng..

rsnye cnfrm sume xtau sp sbnrnye aku kn..
k r nm penuh aku norhayati othman..aku b'asal dr ipoh,perak..current status of course dh b'kahwin n sdg mnnti brita gmbr..education level still SPM lg..

umur 20 thun..hehehe..xd r tua sgt kn..ulalala..

cerita ringkas psl org ksyangn aku

semestinye suami tersayang..Sufyan mohd zaki,dia adlh srg suami yg sgt loving n memahami aku..
dia srg yg simple n yg pntg dia x pns baran..dia smemangnye srg yg sgt2 pnyabar..
LOVE HIM SO MUCH..

Cerita tntang blog aku

xd pape yg special tntng blog aku..just suke2 nk bt n just sbgai tmpt tuk luah prsan n tmpt nk hlg kn bosan
blog ni pun aku br bt xsmpi 2 bln..msh byk jgk r yg perlu aku study tuk 
sempurnakan blog aku ni..
so,xtau nk cerita ape tntng blog ni..
hope,krg dpt r bntu2 aku tuk m'cntik kn lg blog aku 
or m'btul kn apa2 yg xbtul tntng blog aku k..

msg tuk blogger baru

msg?huhu..ntah r bb aku pun blogger bru jgk..
byk lg yg aku xtau psl blog..

cara nk jd blogger famous 

mgkn share dkt fb,twitter or link kn link krg dkt sbrapa ramai blogger yg ada kot..
aku pun msh bru n xfamous.so,xtau nk share ape..
tp bg aku segmen2 or cntest yg d'tag untuk krg 2,mgkn dpt m'bntu kot..

now aku nk tag dkt 5 org blogger lain

Monday, February 7, 2011

sdG BERharaP!!

Posted by Princess Buterfly at 7:59 PM 2 comments
ptt nye ari ni(7/2/2010)aku period..tp aku b'hrp sgt2 period 2 xdtg..
dh 3 bln kot aku kwen,dh ckp lama dh aku mnggu..mmbr yg kwen slpas aku pun dh berisi dh..
pastu bla ramai org asyk tnye je..DH BERISI KE BLM!! aku rs nk m'jerit suh drg DIAM!!!!!!..
tension nye..
kdg2 aku rs cm..aku ni ada prob ke..nk chck tkut..hmm..
hrp sgt bln ni aku dpt brita gmbr..aku nazar,bln ni klu aku dpt brita gmbr tu..aku akn bt smthng tuk hubby aku..
xksh r ape dia nk aku akn cb pnuhi..

HOPE SGT2..!!

BIar btUL!!

Posted by Princess Buterfly at 7:40 PM 0 comments
dlm kebosanan n kepenatan mlayan tugas bru dkt ofce..konon nye dh naik pngkat r skit kn..hahaha..tp gaji xtau r lg naik ke x..ulalala..ttbe ada cll suh dtg temuduga,hahaha..cm xcy je..
i antr resume sj2 je sbnrnye..nk cb nsb tup2 xsngka dpt jgk,walaupun bru pnggl temuduga..tp i rs cm wah..
klakar pun ada..tp xpe r,at least result i lyak r jgk tuk terima jwatan 2 kot..
hahaha..(t'lbh prasan plak) pdhal br temuduga je pun..hahaha..
yg bt xcy 2..walaweh..jwtan 2 adlh tuk jd cikgu tau..
(cikgu tadika je pun)hahaha..ckp nk gmpak je..ulalala...
t'lbh poyo plak i ni..
xksh r..yg pntg i hppy..hahaha..

Sunday, February 6, 2011

MOdeL of THe YEar!!

Posted by Princess Buterfly at 11:53 PM 0 comments

















fanpage!!!

GEdikS2 TIme!!

Posted by Princess Buterfly at 11:38 PM 0 comments
just 4 my hubby..








Desir pasir di padang tandus
Segar sang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit
Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung Kupertaruhkan
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus kutinggalkan cinta
Ketika ku bersujud


REuniON SMKCL foRM5 BAtch 2008!!

Posted by Princess Buterfly at 11:22 PM 0 comments
reunion ni ktorg bt ms 5 feb bru2 ni..walaupun xbrapa nk ada smbutan,tp alhamdulillah r sume nye b'jalan
lancar gak..princess leh r kta best jgk reunion ni..dpt jmpa mmbr2 lama..yg x brape rpat pun leh b'kmpul..scara
xlgsg leh erat kn silaturahim..

pape pun thanks r dkt sp yg join..rs t'hru n happy sgt..krg dh bg kerjasama yg terbaik..
LOVE U ALL MY FRENZ...

princess xsbr nk shared gmbr ni:








rs nye ckp r princess shared gmbr ni je..
hehe..

Wednesday, February 2, 2011

ConTEST JeJAka TerHANGat Nak BagI HeNPOn Free !!

Posted by Princess Buterfly at 7:28 PM 1 comments
lg skali princess di tag untuk join contest jejaka terhangat nak bagi henpon free!! 


cntest ni d'tag oleh mizz asma thanks kpd miss asma bb sudi tag dkt princess..
klu nk tau syarat2 contest ni,leh clik dkat link blah atas 2 ye..

terbaik r contest ni..dia nk bg e-touch 212 pro 2..walaweh..sp yg xnk..
smart kot fone 2..mnngs r princess klu xdpt..
ok r,b'blik pd contest td princess nk jwb ape yg perlu tuk dijawab soalan dia cmni:



1.sebab knp korang nak menang contest ni


senang je jwpan nye..msti r sbb princess nk fone 2..princess ni mmg suka bt colection fone pun hahahaha...lg pun mn ada org sng2 nk bg fone cmni..rugi r xjoin kn..mn tau ada rzki..
best gler klu dpt fone 2..


now,princess nk tag dkat:
syaza(my little diary)
opie saje =)
♥♥♥Its My Life♥♥♥
UNPRIVATE DIARY
♥ ♥ ♥ Bila CINTA Berbicara ♥ ♥ ♥
˙·٠•✿♥ iNiLaH ❤ HaTiKu ♥✿•٠·˙

" If I Have RM100~ "

Posted by Princess Buterfly at 5:03 AM 0 comments





If korang ada rm100, apa yang korang nak beli. Kasut ke, baju ke, teddy bear ke, purse ke apa2 la yang korang nak. As long as rm100 below.

Syarat2 contest ni senang je..



1) Upload pic barang yang anda idamkan.

done
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.

done
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 )

done
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ "

done
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

done
6) Tag pd 3 kwn yang lain.

done

7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu..

done


Tarikh tutup : 10 February 2011
Itu sje.. Senangkan??
Hadiah nye??
Of course la barang yang anda idamkan...
Gud Luck sume...

Happy gler dpt join contest ni..
nk ikut kn byk wish list princess yg msh blm t'tunai
mn tau msk contest ni,ttbe ada rzki dpt plak brg yg 
princess idam2kn 2

confirm princess menjerit-jerit..hehehe..

princess nk kasut ni,jenama gucci..harga dia around rm250
but skrng ngh ada less dkt mid valley..so harga dia around rm90

I LIKE IT SO MUCH..
ni r ksut 2..:

knp princess nk ksut ni..hahaha..
smple je jwpan nye..
cnfrm r nafsu..
biasa r perempuan kn,
mn ada perempuan yg xd nafsu tuk b'gaya
hehehe..excited gler..

lgpun kasut ni blh r princess nk pkai 
g mjlis untuk kolej nnt..
msti gmpak..
walaweh..t'baik r...

rs nye ni je kot nk share..
huhu..

now princess nk tag dkt:


Bff FOr eVEr!!

Posted by Princess Buterfly at 12:19 AM 0 comments
Tiada mutiara sebening cinta
tiada sutera sehalus kasih sayang
tiada embun sesuci ketulusan hati
dn tiada hubungan seindah persahabatan

sahabat bukan...!!
MATEMATIKA yg dapat dihitung nilai nye
EKONOMI yg mengharapkan materi
PPKN yg diharapkan undang-undang
tetapi
SAHABAT ADLH SEJARAH YANG DAPAT DIKENANG SPNJANG MASA..

ITS CALL SAHABAT:













Tuesday, February 1, 2011

HOLidaY D BatU FERingGI!!

Posted by Princess Buterfly at 7:25 PM 0 comments
Pd mula nye agk tnsion nk pg,bb kna pksa..pastu t'pksa cncel plan dgn husband..agk stress..yg bt aku lg tension lak,kna naik satu kete ngn mak aku..ADYAI..rs cm nk m'jerit je..
tp xd r truk sgt sbnrnye,hahahaha..yg lawak nye mak aku follow je ape aku nk..walaupun ayah aku xsuka..
dia tkut aku n husband majok lg r 2..hahaha..

ank sdara aku pun naik kete ngn ktorg..xd r boring sgt dlm p'jlnan..bb bdk 2 buas smcm dlm kete..
pk su dia pun suka mlayan..agak best jgk r..
yg best nye..dpt r b'gmbr knngn ngn spupu spapat..dh nye first time hang out ngn drg cmni..
walaweh..










ni je r gmbr yg dpt dikongsi...

Monday, January 31, 2011

BAnk oh BAnk!!

Posted by Princess Buterfly at 12:21 AM 0 comments
Bengang nye r rs bla bank ckp loan kete aku xlulus..
rs nk sepak je,pnt aku tggu..yg xleh bla nye..org tu siap bg hrpn palsu lg dkt aku,boleh..
adoi skit nye hti..
now..nk bli kete dh xd gerentor plak..png pale nk fkir..
nsb baik ada mmbr yg keja bank n dia nk tlg..
hrp2 dpt r aku bt loan persndrian..
dpt skit pun xpe..xksh r dpt kete second pun..
jnji ada kete sndr..

mmbr2 ku skalian..tlg2 r doa2kn ek.

Monday, January 3, 2011

SELamat TINggaL 2010!!

Posted by Princess Buterfly at 11:46 PM 0 comments
Selamat Tinggal 2010...Selamat Tahun Baru 2011 kpd sume mmbr2 n followers...aku hrp sume shat..

thun bru ni..msti sume org ada azam bru kn..mcm 2 jgk dgn aku..
azam aku thun bru ni,nk kumpul ank..hahahahaha..t'baik kn..
mcm mn lak dgn azam krg..?
hehehe..walau ape pun azam krg,aku doa kn smoga azam krg tuk thun ni
akan t'capai dgn jaya nye..ameeeeeeennnnnnnnn............


Tahun bru 2011..aku akn mula kn hdp bru..tnpa tekanan mcm dlu..
 aku nk hdp aman tnpa ada pape gnguan lg...
hdup bersama suami t'cnta..
hrp2 impian aku ni akn t'mkbul..
dn klu blh jgk,aku xnk ingat lg sume knngn phit aku dgn drg dh lpas ni..
itu pun klu aku blh lpa r sume 2...

TENtang KAU dn AKu!!

Posted by Princess Buterfly at 9:07 AM 0 comments
Aku msh bru dlm blogger ni..
msh byk yg perlu aku bljar..pd mula nye xminat nk b'bloger..
tp bla usha blog mmbr2,rs cm best r plak b'blog ni..
tgn aku pun gtal r nk tekan butan create..

Untuk yg pertama ni...aku nk cerita cikit tntng aku punye "LOVE STORY" dgn si dia..

P'temuan pertama:KPTM(Kolej poly-tech mara)
Pd mula nye msg2 malu2..xb'tgur spa pun..
msg2 bt hal sndr..dia ketua group aku time 2..
yg lawak nye,ktorg maen 1 game ni..nm game ni OKU..nk d'jdkn crita slpar yg aku pkai ptus,
scra gntle nye dia trus bg aku pnjm ksut dia..dia plak b'kaki ayam..
huhu..tp kami xb'tgur jgk time 2..
kami start b'tgur pun time dh hbs program,then sume org b'tkar2 no fon msg2..
bla aku smpi rmh je..ada msg msk..
Bnyi nye lbh krng cmni:

"ASSALAMUALAIKUM,sy sufyan papa group ekshenkamen..sla r save no sy ye"

aku trus bls..sjk dr 2 r bru kami b'hbng n start b'jmpa..lpak sama..mkn sama..
pndk kta nk bt ape pun msti b'sama r..

hahahaha..lwak..stiap pgi ayah aku akn hntar aku tepat pkul 7 pg dkt kolej,sbb dia nk trus pgi kerja..so,nk xnk t'pksa r bgn pg walaupun kelas tghari..yg best nye 2..dia sggp bgn kul 5 pg untk teman aku dkt kolej walaupun dia xd kelas..slalu dia akn tggu aku dkt pgar kolej atau kedai mkn dpn kolej..dn stiap pg jgk r dia akn bli kn aku cklat or pape je r,yg psti tiap2 pg msti dia akn bg smthng dkt aku tuk bg aku hppy..

krg bc crita aku pnjg2 ni..krg msti nk tgk kn gmbr kami... hehehe..tp gmbr ni xcntik pun,,biasa r dak hngusan lg kn..



tadaaaaaaaaaaaa..........







gmbr ni 3 bln lpas aku dh pnt uji kesetiaan dia..akhirnye aku trime dia sbgai pnyeri hdup aku...
kami couple pd 14.08 thun 2 jgk..


stlah 1 thun lbh couple..kami decide tuk trus kwen,family pun xnk ikat kami lama2..
so,pd 25/9/2010..kami b'tnang..dn 19/11/2010 kami sah m'jd suami isteri.. 




semasa kami sedang d'ijab kabul kn...

aku sah m'jd isteri kpd sufyan bin mohd zaki

tnda jnji sudah t'ptri..

kau lah suami ku dunia dn akhirat syg...

 ciuman ksih dr insan t'syg..

 walau ape pun t'jd xkn dpt memutuskn tali ksh syg srg 
ank kpd ayah dn ksh syg ayah kpd ank...


 ciuman restu dr ibu mertua..









HAPPY N XCTED GLER

happy gler bla tgk positif..rs mcm nk mlompat n m'njerit sekuat hati..
bhgia sgt time 2..rs mcm dunia aku yg punye..
xsbr nk tggu 7 bulan seterusnye..
shppng..

then 8 bulan..9 bulan..

huhu..
saat yg aku nnti kn..
boy ke girl?
huhu....

SEdiH!!

aku dh agak dh..
that why aku xnk..tp..aku xtau mn slp nye..
nth r..yg pasti ksdhn aku ni..ntah r..xtau nk ckp ape dh..
redha?
hmm..ntah..

b'pnca pd aku ke sume klemahan ni..
aku ada prob ke..
hmm...

pape pun aku dh cb tuk yg t'baik,tp nsb ttp xsblh pd aku..
hmm..

SEGmen MATa ke MAta







hai all,sehat?kebutulan ngh xd idea gler nk bt topik ape tuk update bru blog ni..so sj2 r sngah2 blog org..then t'jmpa r entry ni segmen-mata-ke-mata...rs tertarik lak nk join..
jumpa entry ni dkt Yang Bergelar Kehidupan. Menurut penganjur nye,segmen ni bkn untuk contest or what so ever r..(hahaha,ntah btul ke x bhsa yg aku gna ni..)segmen ni just tuk nk kenal lbh ramai lg blogger.
so,xd r kt just follow2 org..tp xknl kn..ni r pluang kt nk knal2 dgn blogger2 lain..
mengerat kn silaturrahim r katakn..hehehe..

ok now..ape yg penganjur ni nk..

1.penganjur ni nk kt buat entry pasal "segmen mata ke mata"

2.copy banner kat link segmen-mata-ke-mata

3.jawab soalan subjektif ni..

             ..detail tntang diri krg(nama,umur,asal,current status,education lavel)


k..princess nk mula kn skrng..

rsnye cnfrm sume xtau sp sbnrnye aku kn..
k r nm penuh aku norhayati othman..aku b'asal dr ipoh,perak..current status of course dh b'kahwin n sdg mnnti brita gmbr..education level still SPM lg..

umur 20 thun..hehehe..xd r tua sgt kn..ulalala..

cerita ringkas psl org ksyangn aku

semestinye suami tersayang..Sufyan mohd zaki,dia adlh srg suami yg sgt loving n memahami aku..
dia srg yg simple n yg pntg dia x pns baran..dia smemangnye srg yg sgt2 pnyabar..
LOVE HIM SO MUCH..

Cerita tntang blog aku

xd pape yg special tntng blog aku..just suke2 nk bt n just sbgai tmpt tuk luah prsan n tmpt nk hlg kn bosan
blog ni pun aku br bt xsmpi 2 bln..msh byk jgk r yg perlu aku study tuk 
sempurnakan blog aku ni..
so,xtau nk cerita ape tntng blog ni..
hope,krg dpt r bntu2 aku tuk m'cntik kn lg blog aku 
or m'btul kn apa2 yg xbtul tntng blog aku k..

msg tuk blogger baru

msg?huhu..ntah r bb aku pun blogger bru jgk..
byk lg yg aku xtau psl blog..

cara nk jd blogger famous 

mgkn share dkt fb,twitter or link kn link krg dkt sbrapa ramai blogger yg ada kot..
aku pun msh bru n xfamous.so,xtau nk share ape..
tp bg aku segmen2 or cntest yg d'tag untuk krg 2,mgkn dpt m'bntu kot..

now aku nk tag dkt 5 org blogger lain

sdG BERharaP!!

ptt nye ari ni(7/2/2010)aku period..tp aku b'hrp sgt2 period 2 xdtg..
dh 3 bln kot aku kwen,dh ckp lama dh aku mnggu..mmbr yg kwen slpas aku pun dh berisi dh..
pastu bla ramai org asyk tnye je..DH BERISI KE BLM!! aku rs nk m'jerit suh drg DIAM!!!!!!..
tension nye..
kdg2 aku rs cm..aku ni ada prob ke..nk chck tkut..hmm..
hrp sgt bln ni aku dpt brita gmbr..aku nazar,bln ni klu aku dpt brita gmbr tu..aku akn bt smthng tuk hubby aku..
xksh r ape dia nk aku akn cb pnuhi..

HOPE SGT2..!!

BIar btUL!!

dlm kebosanan n kepenatan mlayan tugas bru dkt ofce..konon nye dh naik pngkat r skit kn..hahaha..tp gaji xtau r lg naik ke x..ulalala..ttbe ada cll suh dtg temuduga,hahaha..cm xcy je..
i antr resume sj2 je sbnrnye..nk cb nsb tup2 xsngka dpt jgk,walaupun bru pnggl temuduga..tp i rs cm wah..
klakar pun ada..tp xpe r,at least result i lyak r jgk tuk terima jwatan 2 kot..
hahaha..(t'lbh prasan plak) pdhal br temuduga je pun..hahaha..
yg bt xcy 2..walaweh..jwtan 2 adlh tuk jd cikgu tau..
(cikgu tadika je pun)hahaha..ckp nk gmpak je..ulalala...
t'lbh poyo plak i ni..
xksh r..yg pntg i hppy..hahaha..

MOdeL of THe YEar!!


















fanpage!!!

GEdikS2 TIme!!

just 4 my hubby..








Desir pasir di padang tandus
Segar sang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit
Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung Kupertaruhkan
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus kutinggalkan cinta
Ketika ku bersujud


REuniON SMKCL foRM5 BAtch 2008!!

reunion ni ktorg bt ms 5 feb bru2 ni..walaupun xbrapa nk ada smbutan,tp alhamdulillah r sume nye b'jalan
lancar gak..princess leh r kta best jgk reunion ni..dpt jmpa mmbr2 lama..yg x brape rpat pun leh b'kmpul..scara
xlgsg leh erat kn silaturahim..

pape pun thanks r dkt sp yg join..rs t'hru n happy sgt..krg dh bg kerjasama yg terbaik..
LOVE U ALL MY FRENZ...

princess xsbr nk shared gmbr ni:








rs nye ckp r princess shared gmbr ni je..
hehe..

ConTEST JeJAka TerHANGat Nak BagI HeNPOn Free !!

lg skali princess di tag untuk join contest jejaka terhangat nak bagi henpon free!! 


cntest ni d'tag oleh mizz asma thanks kpd miss asma bb sudi tag dkt princess..
klu nk tau syarat2 contest ni,leh clik dkat link blah atas 2 ye..

terbaik r contest ni..dia nk bg e-touch 212 pro 2..walaweh..sp yg xnk..
smart kot fone 2..mnngs r princess klu xdpt..
ok r,b'blik pd contest td princess nk jwb ape yg perlu tuk dijawab soalan dia cmni:



1.sebab knp korang nak menang contest ni


senang je jwpan nye..msti r sbb princess nk fone 2..princess ni mmg suka bt colection fone pun hahahaha...lg pun mn ada org sng2 nk bg fone cmni..rugi r xjoin kn..mn tau ada rzki..
best gler klu dpt fone 2..


now,princess nk tag dkat:
syaza(my little diary)
opie saje =)
♥♥♥Its My Life♥♥♥
UNPRIVATE DIARY
♥ ♥ ♥ Bila CINTA Berbicara ♥ ♥ ♥
˙·٠•✿♥ iNiLaH ❤ HaTiKu ♥✿•٠·˙

" If I Have RM100~ "






If korang ada rm100, apa yang korang nak beli. Kasut ke, baju ke, teddy bear ke, purse ke apa2 la yang korang nak. As long as rm100 below.

Syarat2 contest ni senang je..



1) Upload pic barang yang anda idamkan.

done
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.

done
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 )

done
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ "

done
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

done
6) Tag pd 3 kwn yang lain.

done

7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu..

done


Tarikh tutup : 10 February 2011
Itu sje.. Senangkan??
Hadiah nye??
Of course la barang yang anda idamkan...
Gud Luck sume...

Happy gler dpt join contest ni..
nk ikut kn byk wish list princess yg msh blm t'tunai
mn tau msk contest ni,ttbe ada rzki dpt plak brg yg 
princess idam2kn 2

confirm princess menjerit-jerit..hehehe..

princess nk kasut ni,jenama gucci..harga dia around rm250
but skrng ngh ada less dkt mid valley..so harga dia around rm90

I LIKE IT SO MUCH..
ni r ksut 2..:

knp princess nk ksut ni..hahaha..
smple je jwpan nye..
cnfrm r nafsu..
biasa r perempuan kn,
mn ada perempuan yg xd nafsu tuk b'gaya
hehehe..excited gler..

lgpun kasut ni blh r princess nk pkai 
g mjlis untuk kolej nnt..
msti gmpak..
walaweh..t'baik r...

rs nye ni je kot nk share..
huhu..

now princess nk tag dkt:


Bff FOr eVEr!!

Tiada mutiara sebening cinta
tiada sutera sehalus kasih sayang
tiada embun sesuci ketulusan hati
dn tiada hubungan seindah persahabatan

sahabat bukan...!!
MATEMATIKA yg dapat dihitung nilai nye
EKONOMI yg mengharapkan materi
PPKN yg diharapkan undang-undang
tetapi
SAHABAT ADLH SEJARAH YANG DAPAT DIKENANG SPNJANG MASA..

ITS CALL SAHABAT:













HOLidaY D BatU FERingGI!!

Pd mula nye agk tnsion nk pg,bb kna pksa..pastu t'pksa cncel plan dgn husband..agk stress..yg bt aku lg tension lak,kna naik satu kete ngn mak aku..ADYAI..rs cm nk m'jerit je..
tp xd r truk sgt sbnrnye,hahahaha..yg lawak nye mak aku follow je ape aku nk..walaupun ayah aku xsuka..
dia tkut aku n husband majok lg r 2..hahaha..

ank sdara aku pun naik kete ngn ktorg..xd r boring sgt dlm p'jlnan..bb bdk 2 buas smcm dlm kete..
pk su dia pun suka mlayan..agak best jgk r..
yg best nye..dpt r b'gmbr knngn ngn spupu spapat..dh nye first time hang out ngn drg cmni..
walaweh..










ni je r gmbr yg dpt dikongsi...

BAnk oh BAnk!!

Bengang nye r rs bla bank ckp loan kete aku xlulus..
rs nk sepak je,pnt aku tggu..yg xleh bla nye..org tu siap bg hrpn palsu lg dkt aku,boleh..
adoi skit nye hti..
now..nk bli kete dh xd gerentor plak..png pale nk fkir..
nsb baik ada mmbr yg keja bank n dia nk tlg..
hrp2 dpt r aku bt loan persndrian..
dpt skit pun xpe..xksh r dpt kete second pun..
jnji ada kete sndr..

mmbr2 ku skalian..tlg2 r doa2kn ek.

SELamat TINggaL 2010!!

Selamat Tinggal 2010...Selamat Tahun Baru 2011 kpd sume mmbr2 n followers...aku hrp sume shat..

thun bru ni..msti sume org ada azam bru kn..mcm 2 jgk dgn aku..
azam aku thun bru ni,nk kumpul ank..hahahahaha..t'baik kn..
mcm mn lak dgn azam krg..?
hehehe..walau ape pun azam krg,aku doa kn smoga azam krg tuk thun ni
akan t'capai dgn jaya nye..ameeeeeeennnnnnnnn............


Tahun bru 2011..aku akn mula kn hdp bru..tnpa tekanan mcm dlu..
 aku nk hdp aman tnpa ada pape gnguan lg...
hdup bersama suami t'cnta..
hrp2 impian aku ni akn t'mkbul..
dn klu blh jgk,aku xnk ingat lg sume knngn phit aku dgn drg dh lpas ni..
itu pun klu aku blh lpa r sume 2...

TENtang KAU dn AKu!!

Aku msh bru dlm blogger ni..
msh byk yg perlu aku bljar..pd mula nye xminat nk b'bloger..
tp bla usha blog mmbr2,rs cm best r plak b'blog ni..
tgn aku pun gtal r nk tekan butan create..

Untuk yg pertama ni...aku nk cerita cikit tntng aku punye "LOVE STORY" dgn si dia..

P'temuan pertama:KPTM(Kolej poly-tech mara)
Pd mula nye msg2 malu2..xb'tgur spa pun..
msg2 bt hal sndr..dia ketua group aku time 2..
yg lawak nye,ktorg maen 1 game ni..nm game ni OKU..nk d'jdkn crita slpar yg aku pkai ptus,
scra gntle nye dia trus bg aku pnjm ksut dia..dia plak b'kaki ayam..
huhu..tp kami xb'tgur jgk time 2..
kami start b'tgur pun time dh hbs program,then sume org b'tkar2 no fon msg2..
bla aku smpi rmh je..ada msg msk..
Bnyi nye lbh krng cmni:

"ASSALAMUALAIKUM,sy sufyan papa group ekshenkamen..sla r save no sy ye"

aku trus bls..sjk dr 2 r bru kami b'hbng n start b'jmpa..lpak sama..mkn sama..
pndk kta nk bt ape pun msti b'sama r..

hahahaha..lwak..stiap pgi ayah aku akn hntar aku tepat pkul 7 pg dkt kolej,sbb dia nk trus pgi kerja..so,nk xnk t'pksa r bgn pg walaupun kelas tghari..yg best nye 2..dia sggp bgn kul 5 pg untk teman aku dkt kolej walaupun dia xd kelas..slalu dia akn tggu aku dkt pgar kolej atau kedai mkn dpn kolej..dn stiap pg jgk r dia akn bli kn aku cklat or pape je r,yg psti tiap2 pg msti dia akn bg smthng dkt aku tuk bg aku hppy..

krg bc crita aku pnjg2 ni..krg msti nk tgk kn gmbr kami... hehehe..tp gmbr ni xcntik pun,,biasa r dak hngusan lg kn..



tadaaaaaaaaaaaa..........







gmbr ni 3 bln lpas aku dh pnt uji kesetiaan dia..akhirnye aku trime dia sbgai pnyeri hdup aku...
kami couple pd 14.08 thun 2 jgk..


stlah 1 thun lbh couple..kami decide tuk trus kwen,family pun xnk ikat kami lama2..
so,pd 25/9/2010..kami b'tnang..dn 19/11/2010 kami sah m'jd suami isteri.. 




semasa kami sedang d'ijab kabul kn...

aku sah m'jd isteri kpd sufyan bin mohd zaki

tnda jnji sudah t'ptri..

kau lah suami ku dunia dn akhirat syg...

 ciuman ksih dr insan t'syg..

 walau ape pun t'jd xkn dpt memutuskn tali ksh syg srg 
ank kpd ayah dn ksh syg ayah kpd ank...


 ciuman restu dr ibu mertua..









 

cERitERA cINta!!! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea